Palosuojamaalaus

Ammattimaista palosuojausta paikan päällä

palosuojamaalaus1Meille on tärkeää tehdä mahdollisimman hyvää työtä.Rakennustyömaalla ollessamme työskentelemmekustannustehokkaasti ja ammattimaisesti.Palosuojaamme uusimmalla tekniikalla ja materiaaleilla, ajattelemme laatua ja ympäristöä.

Tiedämme kaiken teräksien kriittisistä lämpötiloistaja eri maiden mitoitusvaati muksista. Lyhyesti sanottuna mitoitamme aina vaatimusten mukaisesti.

Pystymme myös palosuojamaalaamaan teltassa rakennustyömaalla ja siten toimittaa valmiiksi palosuojamaalatun teräksen suoraan nosturille.

Kustannustehokasta maalausta tehtaalla

palosuojamaalaus2Voimme palosuojamaalata asiakkaan tehtaalla, heti ruostesuojamaalauksen jälkeen. Asennuksen jälkeen suoritamme mahdolliset paikkamaalaukset rakennustyömaalla. Pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä palosuojamaaleja, jotka kestävät sekä kuljetukset että varastoinnin ulkona.

Jokainen palosuojausprojekti dokumentoidaan ja asiakkaalle toimitetaan sähköisessä muodossa sille kuuluvat dokumentit kuten palosuojasuunnittelu, mittauspöytäkirjat, materiaalitiedot ja henkilökunnan pätevyystodistukset ym.